ziya atar
8 years ago
Çok yakında kullanıcılarımız modellerinin tamamını veya sadece belirli parçaları 3D yazıcılardan alabilmeleri için bir modül eklenecektir. Test ve son menü çalışmaları tamamlanınca açılacaktır.

Test için alınmış basit bir model örneği.

ÜNVER ÖZCAN
8 years ago
ÇOK GÜZEL OLMUŞ.

ÇELİK SİTEMİN KÜÇÜK ÖLÇEKLİ BİR MAKETİNİ DE ÇIKARTABİLİRİZ.

ziya atar
8 years ago
Evet çelik sistemin maketini çıkartabileceksiniz. Sadece model alırken bazı hususlara dikkat etmeniz gerekecek. Örneğin dik doğrultuda alınan modellerde kalınlık 1.5 2 mm nin altında olursa yazıcılar bu kalınlıktaki çıktıları alamayabiliyor.

Örnek verecek olursak temel guseniz var alacağınız küçültülmüş modelde bu kalınlık 1.5 mm nin altına düşerse yazıcıdan alınırken ayakta duramayabiliyor.

Bu yüzden STASteel modelinizi yazıcıya uygun olarak kalınlıkları değiştirerek bu tür sorunları aşmanıza yardımcı olacak. Bu çeliğe has bir sorun onun haricinde betonarme sistemlerde rahatlıla hiçbir düzeltme yapmadan alınabilir.

3d modelleri yazıcılardan baskı alan yada maket olarak renkli olarak hazırlayan bir çok firma var. STASteel in oluşturduğu model dosyasını veya dosyalarını bu firmalara gönderip internet üzerinden fiyat teklifi alabilirsiniz.

serhan0606
7 years ago
Merhaba,

Elimde bir sta4cad dosyası mevcut bu modeli dxf yada 3ds olarak kaydetmeye çalışıyorum ancak program lisansız yanı DEMO olduğu ıcın yapmam mumkun olmuyor. bu konuda bana yardımcı olabilecek varsa lütfen ulaşsın..durum birazcık acil..serhatyildirim1905@gmail.com