Posted by: Recep_S_40 - May 7, 2021 6:10:45 AM |
---|
Merhaba, Uygulamadaki kolaylık açısından kolon yerleşimini şu şekilde yapıyoruz. Bunu ayarlardan yapmaya çalıştım ama yapamadım. Sürekli elle yapıyorum. Buna bir çözüm var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim. Kolay gelsin. [attach]1819[/attach] |
Posted by: Civil_46 - May 7, 2021 2:17:06 PM |
---|
Recep bey açıkcası sorduğunuzdan ben bişey anlamadım (: neyi elle yapıyorsunuz ? Soruyu biraz daha açabilirseniz iyi olur. |
Posted by: Recep_S_40 - May 7, 2021 3:20:04 PM |
---|
Normalde 30/50'lik kolonda donatı yerlesimini kenarlarda 4 adet 14luk donati ortaya da 2 adet 14luk donatı koyuyor, ben donatiyi kendim donatı düzenle menüsünden düzenliyorum ve katlara kopyaliyorum. Bilmem anlatabildim mi? |
Posted by: smtdzmn - May 10, 2021 7:45:10 AM |
---|
Analiz yaptığınızda kolon üstüne tıklayarak açılan pencerede kolon donatı sayısı ve boyutlarının olduğu bir ekran açılıyor.oradan kolon içindeki donatıları düzenleyebilirsiniz.düzenlemeyi kaydedip çıkarsanız kolon aplikasyon çıktısını da burada düzenlediğiniz şekilde alabilirsiniz |
Posted by: Recep_S_40 - May 11, 2021 4:01:41 AM |
---|
[quote=smtdzmn;2988]Analiz yaptığınızda kolon üstüne tıklayarak açılan pencerede kolon donatı sayısı ve boyutlarının olduğu bir ekran açılıyor.oradan kolon içindeki donatıları düzenleyebilirsiniz.düzenlemeyi kaydedip çıkarsanız kolon aplikasyon çıktısını da burada düzenlediğiniz şekilde alabilirsiniz[/quote] Öyle yapıyorum ama kolon fazla olduğu zaman bayağı zaman alıyor... |
Posted by: ziya atar - May 30, 2021 3:18:31 AM |
---|
Bir kolonun donatısını diğer kolonlara kopyalayabiliyorsunuz. Ancak bunu tek tek sırayla seçerek yapabiliyorsunuz. Toplu seçilde atama mevcut değil. |