civiltall
  • civiltall
  • 54.4% (Neutral)
  • Newbie Topic Starter
2 months ago
YAKLAŞIK 2 AYDIR PROGRAMDA ANALİZ YAPTIKTAN SONRA SOL ÜST KÖŞEDE EXİT APLİCATİON HATASI ALIP KAPANDIĞI ZAMANLAR OLUYORDU. DÜN AKŞAM HİÇ ANALİZ YAPTIRAMADIM DEVAMLI HATA VERİP PROGRAM KENDİNİ KAPATTI ANALİZ ESNASINDA. DAHA SONRASINDA HİÇ AÇILMAMAYA BAŞLADI DİREKT HATA KARŞIMA ÇIKIYOR. HATTA KALDIRDIM PROGRAMI TEKRAR KURDUM DÜZELMİYOR HATA FOTOĞRAFI EKTEDİR. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM. İYİ BİR STASTEEL KULLANICISIYIM ÇÜNKÜ. 
Adsız.png

Click to View Image32 View(s)

ziya atar
2 months ago
C:\Users\[KullanıcıAdı]\AppData\Local\STASteel    KullanıcıAdı yazan yerde bilgisayardaki kullanıcı adı olacak şekilde STASteel ayar dosyalarının bulunduğu klasöre gidin. Bu klasör içindeki tüm dosyaları silin sorun düzelecektir. 

C:\STAsteelV1   klasöründe bulunan tüm .zip uzantılı dosyaları seçip silin. Programı açtığınızda güncelleme görecektir güncellemeyi yapın.  (Tabiki burada size ait bir .zip uzantılı bir dosya varsa bunları silmeyin.)

Düzenli olarak analiz yaptıktan sonra bu hatayı vermesi normal değil. Yukarıdaki işlemleri yaptıktan sonra analiz yaptığınızda tekrar bir hata oluşursa hata ekranını paylaşırsanız daha sağlıklı bilgi edinebiliriz. 

Quick Reply
Similar Topics
Users browsing this topic