aaaaaaaaa.rar (4,156kb) downloaded 93 time(s).
duvarları girmedim çünkü sürekli denemeler yapıyorum. Onun yerine döşeme hareketli yüklerini 0.35 t/m³ aldım.
Merhabalar,
öncelikle naçizane bir tavsiyede bulunmak isterim. Sistemi taslak olarak girerken aceleden hatalar oluşuyor. Tavsiyem sıfırdan tane tane modelleme yapmanız. Mesela döşemelerde birbirine temas etmeyen yer kalmasın ... gibi. kolona oturmayan kiriş kalmasın gibi ...
ben bazı düzeltmeler yaparak nispeten daha iyi duruma getirdim. kusura bakmayın çok detaylı inceleyemedim (mimari ile birlikte) ama en azından nereden devam etmek durumunda olduğunuzu gösterecek bir çalışma olmuş olabilir.
1. beton sınıfını c30 yaptım (c25 artık çok kullanılmaması taraftarıyım)
2. poligon olarak tanımlanan perdeleri normal elle (25/150 30/180 gibi girerek açıyla çevirdim) bu önemli sta hata yapıyor gördüğüm kadarıyla
3. bazı döşemeleri ve kirişleri değiştirdim. incelersiniz.
şuaralar biraz yoğun olduğum için daha fazla bakamadım.
İyi Çalışmalar dilerim.
Öncelikle zaman ayırıp emek harcadığınız için teşekkür ederim.
Saplama kiriş attığınızı görüyorum. Asmolen olduğu için saplama yapmadan da çözülebilir diye düşünüyorum. Sebebini bilmek isterim aklıma sadece o takıldı.
Click to View Image77 View(s)
Bu birleşimler çok hoşuma gitmedi açıkcası. Uygulaması nasıl olur diye düşünürken çekmiştim onları.
The STA Bilgisayar uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our use of cookies. More Details Close