Öncelikli olarak ram miktarını arttırmanızı öneriyorum. Ram yeterli değilse program ram yerine hard diskki kullanacağı için işlemler çok yavaşlayacaktır.
Mevcut donanımızın yeterli hafıza varsa stasteel için yeterli durumda. Kodlama yaptığım bilgisayar sizin bilgisayardan daha düşük işlemci ve ekran kartına sahip.
Bize mail olarak yolladığınız modelde analizi uzatan başka etmenler var. Pazartesi günü detaylı geri dönüş yapacağım. Bunlar düzeltildikten sonra
makul değerlerde analizi tamamlayacaktır. Ancak her duruma bilgisayardaki hafıza miktarını arttırmanızı öneriyorum.
Eğer yeni bir bilgisyar toplayacaksanız
normal harddisk yerine ssd harddisk.
En az i7 veya amd de buna eş değer bir işlemci.
Uzun süreli kullanım için i9 veya eşdeğerini öneriyorum.
şahsi önerim yüksek bir donanım alacaksanız amd ryzen 7 modellerini değerlendirmeniz. Yarı fiyatına hemen hemen aynı performansı alabilirsiniz.
http://cpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-Core-i9-7900X-vs-AMD-Ryzen-7-1800X/3936vs3916
çok az bir performans farkı var ancak fiyat farkı 2 kat.
Ekran kartı modeliniz en az 2 gb hafızaya sahip olursa iyi olur.
özetle söyleyebileceğim alacağınız yeni bir bilgisayar stasteel programını rahatlıkla kaldıracaktır.
en az i7 bir işlemci 16 gb ram ve gtx 960 veya üstü bir ekran kartı çok rahat her işinizi görecektir.
Şuan için ram miktarını arttırmanız sorunu çözecektir.