Video:
Çizimi rar formatında sıkıştırıp yükledim: https://drive.usercontent.google.com/u/0/uc?id=1lzPa24gSCssN-QtbTwrnTIzeD6qrbgJ2&export=download
NOT: Bu sorunu bir önceki çizimimde de yaşamıştım. Tam sürüme sahip bir tanıdığıma dosyayı gönderdiğimde o analizi başarılı bir şekilde tamamlamıştı. Analizden sonra çizimi kaydetti ve bana yeni dosyaları gönderdi. Hiçbir değişiklik yapmadan analizi başlattığımda bende de sorunsuz bir şekilde analizi tamamladı. Fakat çizimde herhangi bir değişiklik yaptıktan sonra, örneğin kolon boyutunu değiştirdikten sonra çizimi kaydettim ve analizi başlattım. Analiz sırasında yine çöktü.NOT 2: Bu çizdiğim bodrum ve makina dairesiyle beraber 5 katlı bir projedir. 4. ve 5. katı silip, ayrıca döşeme boşluklarını ve merdivenleri de sildikten sonra, yani 3 katlı şekilde, merdivensiz ve döşeme boşlukları olmadan analizi başlattığımda çökmüyor, analizi tamamlıyor.Aşağıdakileri denedim ve sorun düzelmedi:
NOT 2: Bu çizdiğim bodrum ve makina dairesiyle beraber 5 katlı bir projedir. 4. ve 5. katı silip, ayrıca döşeme boşluklarını ve merdivenleri de sildikten sonra, yani 3 katlı şekilde, merdivensiz ve döşeme boşlukları olmadan analizi başlattığımda çökmüyor, analizi tamamlıyor.
Aşağıdakileri denedim ve sorun düzelmedi:
1. bilgisayar:Windows 10i9-10850K işlemciRTX 3080 ekran kartı32 GB RAMSSD2. bilgisayarWindows 11i7-12650H işlemciRTX 4060 ekran kartı32 GB RAMSSDSTA CHECKUP görseli:
Windows 10
i9-10850K işlemci
RTX 3080 ekran kartı
32 GB RAM
SSD
2. bilgisayar
Windows 11
i7-12650H işlemci
RTX 4060 ekran kartı
STA CHECKUP görseli:
Demo sınırlarınızdan dolayı kaynaklanmaktadır, zaten program da uyarı vermektedir. Datada bir sorun yoktur.
Bu gibi durumları destek@sta.com.tr adresine mail olarak gönderebilirsiniz.
Click to View Image65 View(s)
The STA Bilgisayar uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our use of cookies. More Details Close