ziya atar
  • ziya atar
  • 100% (Exalted)
  • Advanced Member Topic Starter
3 years ago
Sta4cad ve stasteel modellerini incelemek ve bazı formatlarda kaydetmek için lisan gerektirmeden kullanabileceğiniz staviewer yayınlanmıştır.

özetle

1)Kurulum gerektirmeden aşağıda linkini vereceğim dosyayı indirip içindeki staviewer.exe yi çalıştırmanız yeterlidir. Bilgisayar veya harici bir flash belleğe yerleştirip kurulum olmaksınız kullanabilirsiniz.

2)İmalatcı veya modeli incelemek isteyen diğer kişiler lisans olmaksınız bu araçla modelleri 3 boyutlu ortamda inceleyebilirler.

3)Tekla veri aktarımı 3d dwg ifc gibi dışarı aktarım imkanlarını lisans olmaksınız kullanabilirler. Stasteel modellerinin tam sürümde oluşturulması gerekmektedir.

4)Program güncelleme olduğunda sağ üst köşede bildirim verecektir. Bulunduğu klasörde güncellemeyi otomatik yapacaktır.

Stasteel ve workshop ta net 5 altyapısından dolayı teklaya veri aktarımı çalışmamaktadır. Bu amaçla bu program kullanılabilir veya imlatcıya gönderilerek imalatcının kendi bilgisayarında teklaya modeli aktarması sağlanabilir.

Bu linkten indirdiğiniz .zip dosyasını bilgisayar yada harici bir belleğe açın ardından bu klasör içindeki staviewer.exe dosyasını çalıştırmanı z yeterlidir.

http://www.sta4.net/stasteel/staviewerupdate/staviewer.zip 

image.png

Click to View Image238 View(s)

civilengob
3 years ago
Ziya Bey,

Öncelikle çok güzel bir haber bu ellerinize sağlık sta4.net adresinde indirme ve demo kısmında da paylaşsanız daha kolay ulaşılabilir olur diye düşünüyorum. Teşekkürler...

ziya atar
  • ziya atar
  • 100% (Exalted)
  • Advanced Member Topic Starter
3 years ago
Sitemizin bu kısmına da indirme linki eklenecek.