ziya atar
4 years ago
***)Henüz STAWorkshop güncellemesi yayınlanmamıştır. yayınlandığında bu kısımdan bilgilendirme yapılacaktır. Resimleri yüksek çözünürlükte görmek için resmi tıklayın açılan pencerede sağ tıklayıp resmi farklı kaydet diyerek bakabilirsiniz.

Güncelleme öncesi gelen sorularla ilgili bilgilendirme amaçlıdır.

1)BAŞLANGIÇ EKRANI

Program ilk açılışta bir başlangıç ekranı gelecektir. Bu kısımda programın mevcut sürümünü görebilirsiniz. Bu sürüm stasteel ile uyumludur. Yani artık stasteel ve staworkshop aynı sürüm bilgisini paylaşacak.

Programın sol alt kısmında stastel lisansınız varsa bunu görebilirsiniz. Bu kısımda boş bir workshop modeli veya sta4cad e entegre çalışan bir çelik modeli oluşturabilirsiniz.

2)ARAYÜZ TEMA SEÇENEKLERİ

STA4CAd e yakın olan temeyla birlikte 5 farklı tema seçeneği sunulacak. Birkçıbı paylaşıyorum

3)Ribbon menüde basitleştirilmiş menü

STAWorkshop ana menü ve STA4Cad e entegre sonuç bakma kısmında opsiyonel olarak basitleştirilmiş görünümü kullanabilirsiniz. Üst menüde büyük butonlar yerine daha ufak butonlar görünecektir.

ziya atar
4 years ago
Program arayüzü işletim sisteminden bağımsız olarak tema kullanmakta. Bu yüzden görme sorunları olan kullanıcılarda işletim sisteminde yüksek karşıt (high contrast) tema kullanılsa dahi

program bu temeya uyum sağlamayacaktır.

Bu kapsamda programa yüksek karşıt bir tema eklenmiştir.

Soru gelmeden özellikle belirtmek istiyorum görme sorunu yaşayan ve yazı gibi yerleri algılamada sorun yaşayan kullanıcılar içindir.