ziya atar
4 years ago
***)Henüz STAWorkshop güncellemesi yayınlanmamıştır. yayınlandığında bu kısımdan bilgilendirme yapılacaktır. Resimleri yüksek çözünürlükte görmek için resmi tıklayın açılan pencerede sağ tıklayıp resmi farklı kaydet diyerek bakabilirsiniz.
Güncelleme öncesi gelen sorularla ilgili bilgilendirme amaçlıdır.

Sta4cad e entegre olarak çelik ve betonarme modeli birlikte çözmek için STASteel lisansınızın bulunması gerekmektedir. STASteel lisansınız yoksa yine opsiyonel olarak STAWorkshop u çözüm motoru olarak kullanabilirsiniz.

Basit olarak izleyeceğiniz adımlar

1)STA4Cad ana menüsünden STAWorkshop arayüzünü çalıştırmak.



2)STAWorkshop ta yeni bir STA4cad çelik modeli oluşturmak. Bunu ilk oluşturmak istediğinizde program sziden bir sta4cad projesi seçmenizi isteyecektir.



3)Açılan sta4cad modeli üzerine istediğiniz şekilde çelik modeli girmek. Veya mevcut bir stasteel modeliniz varsa bu modeli betonarme modele ekleyebilirsiniz.



4)Modeli kayıt edip çıkmak.

5)Sonrasında STA4Cad de analiz motoru olarak workshop ı seçip analiz yaptırmak. Analiz sonrası çelik kısmı ve sonuçları sta4cad sonuç kısmından görebilirsiniz. İsteyen kullanıcılarımız ana menüdeki STAWorkshop arayüzündende sonuçları inceleyebilir.
Sonuç ekranlarıyla ilgili olarak yapılan değişiklik ve geliştirmeler ayrı başlık altında eklenecektir.


Quick Reply