C-36
  • C-36
  • 55% (Neutral)
  • Newbie Topic Starter
5 years ago
İYİ GÜNLER ARKADAŞLAR ;

GÜNÜMÜZDE ASMOLEN DÖŞEMELERDEKİ BOŞLUKLAR İÇİN STRAFOR KÖPÜK KOYULUYO.

PROGRAMDA ASMOLEN OLARAK DÖŞEME GİRMEK İSTEDİĞİMDE KARŞIMA ASMOLEN VE GAZ BETON ÇIKIYO.ASMOLENDEKİ GÖRÜNEN TARAMA TUĞLA TARAMASI , GAZ BETONU SEÇERSEM İMALATTA İÇERİSİNE KOYULAN MALZEME GAZ BETON DEĞİL BURDA DOĞRU OLAN NEDİR ? YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.

MC-PROJE
5 years ago
Kullanacağın malzemenin ağırlığına göre hesap yapar. Hangi malzemeyi kullanacaksan onu seç.
C-36
  • C-36
  • 55% (Neutral)
  • Newbie Topic Starter
5 years ago
Sayın MC-PROJE İlginiz için teşekkür ederim.ancak sorum anlaşılmadı sanırım.programın kullancağım malzemenin ağırlığına göre hesap yapacağını bende biliyorum.sorum şuydu strafor köpüklü asmolen döşeme için hangisini seçicez.asmolen yazanımı ? gaz beton yazanımı? Asmolen yazanda bilgi giriş kısmında aradaki malzemede asmolen tuğla taraması görünüyor.tuğlada strafor köpüğe göre çok ağır bi malzeme. Bütün binayı düşündüğümüzde binaya çok fazla ölü yük vermiş oluyoz.yoksa tuğla taraması göründüğü halde strafor köpük olarakmı ağırlığı alıyo ? Gazbetonda da aradaki malzeme gazbeton olduğu için uygun değil zaten.ancak tuğlaya göre daha hafif malzeme.. Hangisini seçmek gerekiyor ? Ayarlar kısmınada baktım aradaki malzemenin ağırlığı ile ilgili birşey bulamadım.Bu zamana kadar hep asmoleni seçerek hesap yaptım.ancak acaba doğrumu yapıyoruz diye bu soru hep kafama takılmıştır.
MC-PROJE
5 years ago
Köpüklü asmolen için kaset seçmen gerekir ve dolgu malzemesi kısmını işaretlemelisin. (Tavsiye etmiyorum) Ayrıca Yük kütüphanesinden istediğin yükü girebilirsin. Ama bodrum, bazende zemin katlarda asmolen tuğla kullanılıyor. Üst katlarda köpüğe dönüyor. Bunlar da dikkate alınarak seçim yapılmalı. Bence köpükte olsa yük kısmına bişeyler girmelisin.
Users browsing this topic